Παράταση στα διαρκείας

Μέχρι την Τετάρτη (25/07) θα έχουν το δικαίωμα οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν και για φέτος, αφού η ΠΑΕ έδωσε παράταση.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους παλαιούς κατόχους διαρκείας πως θα υπάρξει μικρή παράταση στην ανανέωσή τους.

Η κίνηση των διαρκείας στο Τριφύλλι ήδη βρισκόταν σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ χθες, Τετάρτη 18/7/12, έκανε ρεκόρ, αφού έφυγαν 611 κάρτες διαρκείας. Είναι προφανές ότι
αρκετοί περίμεναν την οριστικοποίηση της μεταβίβασης για να συνδράμουν την προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό, τόσο μέσω Συμμαχίας, όσο και μέσω των διαρκείας.

Από το σημείο αυτό, οι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα, ενώ όπως συζητείται, θα κάνουν και ανοίγματα στους Έλληνες του εξωτερικού, στην ομογένεια, αλλά και στην Κύπρο, όπου το Τριφύλλι ανθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας της σεζόν 2011-2012, ότι η περίοδος κατά την οποία έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους παρατείνεται έως την Τετάρτη 25/7».
Keywords
Τυχαία Θέματα