Πενταετές στον Καββαδά, αναμονή για Λάσμε

Στην τελική ευθεία για τον Καββαδά βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που θέλει να κλείσει τις θέσεις των σέντερ με τον νεαρό του Πανιωνίου, αλλά και τον Στεφάν Λάσμε...

O Παναθηναϊκός επιθυμεί να ντύσει στα πράσινα το μεγαλύτερο ταλέντο στη θέση του, τον Βασίλη Καββαδά, μιας και οι άνθρωποί του
θεωρούν ότι στο πρόσωπό του μπορούν να βρουν τον μελλοντικό σέντερ του Τριφυλλιού, πάνω στον οποίο θα χτιστεί η νέα ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκέπτεται να προτείνει στον νεαρό σέντερ ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε χρονική διάρκεια, κάτι που δε συνηθίζει ο σύλλογος. Όπως ακούγεται, η ΚΑΕ πρότεινε στον Καββαδά πενταετές συμβόλαιο για να τον δελεάσει και να του δείξει έμπρακτα ότι πιστεύει πολύ σε αυτόν.

Η υπόθεσή του αναμένεται να κλείσει οριστικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον Παναθηναϊκό να τα έχει βρει με την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, με ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ και να απομένει να συμφωνήσει με τον παίκτη στο ύψος του συμβολαίου του.
Αναμονή για Λάσμε

Από την άλλη, το Τριφύλλι δεν τα παρατά με την περίπτωση του Στεφάν Λάσμε. Οι «πράσινοι» τον θεωρούν ιδανική λύση για ενίσχυση της φροντ λάιν τους και μέχρι να οριστικοποιηθεί τί θα γίνει με την υπόθεσή του, δεν κοιτάζουν άλλες λύσεις.

Ένα δημοσίευμα στην Ισπανία ανέφερε πως ο παίκτης ανήκει στην Ομπραντόιρο, καθώς υποστήριζε πως είχε προθεσμία να υπογράψει σε άλλον σύλλογο εκτός του ισπανικού εως την Παρασκευή. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει, καθώς ο σέντερ από τη Γκαμπόν δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το δημοσίευμα το διέψευσε και ο ίδιος ο παίχτης, έχοντας πάντοτε στο νου του την προοπτική του Παναθηναϊκού, αλλά και το βλέμμα του στις ευκαιρίες που μπορούν να του δοθούν από το ΝΒΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα