Πιέζει για αλλαγή δεδομένων ο Κουίνσι, αλλά...

Αρχικά αρνητικοί είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στη νέα πρόταση του ατζέντη του Κουίνσι και της Αλ Σαντ, αλλά θα υπάρξει και νέα επαφή...
Επιθυμία του Κουίνσι Οβούσου είναι να αγωνιστεί και την ερχόμενη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Για το λόγο αυτό πιέζει συνεχώς τον ατζέντη του, Λίαμ Κάλεντερ, να βρει τρόπο για να μπορέσει να συνεχίσει στο Τριφύλλι.

Η Αλ Σαντ άλλαζε συνεχώς τις απαιτήσεις της, κάτι που ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που απέσυραν την πρότασή τους. Φυσικά για να κρίνουμε παράλογα τα όσα ζήτησαν οι Σαουδάραβες θα έπρεπε να γνωρίζουμε ποιες ακριβώς ήταν οι τελικές τους απαιτήσεις, κάτι που δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις του μάνατζέρ του, η Αλ Σαντ δέχτηκε να παραχωρήσει τον παίκτη κρατώντας το 40% των δικαιωμάτων του, με την προϋπόθεση ότι θα πάρει 200.000 ευρώ αν ο Παναθηναϊκός πάρει πρωτάθλημα με τον Γκανέζο! Μία πρόταση σίγουρα συμφέρουσα και για το Τριφύλλι!

Αρχικά, ωστόσο, δεν επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στον Κάλεντερ και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ωστόσο θα υπάρξει και νέα τηλεφωνική επαφή.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, με τους διοικούντες όμως του Παναθηναϊκού να μη χάνουν χρόνο και να εξετάζουν παράλληλα και όλες τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση που αγωνίζεται ο Γκανέζος.
Keywords
Τυχαία Θέματα