Ποιος Μάνταλος, ποιος Βύντρα; Ο Σεϊταρίδης φταίει για το «Χ»

Η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby και οι συντάκτες της Γκόντζος, Πιτιακούδης, Γκαραγκάνης ανακάλυψαν τον ένοχο: Γιούρκας Σεϊταρίδης…
Η φυλλάδα που δυσκολεύεται να πουλήσει 1000 φύλλα ημερησίως σε πανελλήνιο επίπεδο και που για όλα τα δεινά του Παναθηναϊκού βάζει στο στόχαστρό της ποδοσφαιριστές, προπονητές και οπαδούς, αφού οι πρώτοι της στόχοι επετεύχθησαν (Κατσουράνης, Φερέιρα), «δείχνει» πλέον ξεκάθαρα τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Η εφημερίδα
Derby News δυσκολεύεται να χαρεί για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, βγάζει λάδι τον διαιτητή Μάνταλο και θεωρεί πως για όλα τα κακά του κόσμου φταίει αυτός ο κακός Σεΐταρίδης. Μέχρι και για τα ατομικά λάθη του Βύντρα θεωρεί πως φταίει ο Γιούρκας!

Στα όρια του μίσους φτάνει ο τρόπος αντιμετώπισης ποδοσφαιριστών και προπονητών του Παναθηναϊκού από το συγκεκριμένο έντυπο που με ξεδιάντροπο τρόπο πολεμάει κάθε τι Παναθηναϊκό που θυμίζει την εποχή της πολυμετοχικότητας και της υγείας.

Ο εκδότης Κώστας Γκόντζος θεωρεί πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης –ο οποίος πράγματι δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση- ευθύνεται όχι μόνο για τα ρήγματα από την πτέρυγά του, αλλά και για το γεγονός πως… αποσυντόνιζε τους δύο στόπερ και «κυρίως τον Τριανταφυλλόπουλο»!

Ούτε καν τολμάει να ονοματίσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού από όσους πάτησαν το χορτάρι, Λουκά Βύντρα!

Απολαύστε τον:

«Εξαίρεση σε όλα αυτά, εκείνο το διάστημα που στην δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης του Παναθηναϊκού, ο Μαυρίας δεν προλάβαινε να καλύπτει και την κακή μέρα του Σείταρίδη, με αποτέλεσμα ο ΟΣΦΠ να βρίσκει από εκεί χώρους και κενά που είχαν διπλό αποτέλεσμα.

Από την μια δημιουργούσε με άνεση επιθέσεις και ρήγματα και από την άλλη αποδιοργάνωνε την αμυντική διάταξη και λειτουργία του Παναθηναϊκού, καθώς αναγκαζόντουσαν τα στόπερ και κυρίως ο Τριανταφυλόπουλος να τραβιούνται συνεχώς δεξιά και στους χώρους που θεωρητικά έπρεπε να είναι ο Σειταρίδης.

Γεγονός που είτε δημιουργούσε τεράστια κενά στο κέντρο της άμυνας, είτε όπως στην φάση του πρώτου γκολ, έκανε τα στόπερ του Παναθηναϊκού να βρίσκονται εκτός θέσεως ή με όχι ξεκάθαρο τοποθέτηση και ρόλο στις σέντρες που γινόντουσαν».
Για το ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο για ανεξήγητους λόγους δεν του έχει γίνει μείωση αποδοχών, μάρκαρε με τα μάτια τον Ράφικ Τζιμπούρ που σκόραρε ανενόχλητος, φταίει ο… Γιούρκας!

Για τον Λουκά Βύντρα ακόμα να υπενθυμίσουμε πως η ανανέωση του συμβολαίου του είναι μία από τις τελευταίες προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Βαρδινογιάννη ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ενώ είναι και ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης που αποχώρησε κατά την αποχαιρετιστήρια (;) συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει τον Σεπτέμβριο του 2011.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο… σκοπευτής της φυλλάδας που στις καλές της ημέρες πουλάει 500 φύλλα στην Αθήνα.

Ο «μαύρος Πιτ», ενώ με περίσσια χαρά γράφει για τις «απ
Keywords
Τυχαία Θέματα