Πρόβα ενόψει Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει στις 19:00 τον Πανελευσινιακό στο Ο.Α.Κ.Α. Υπολογίζεται κανονικά ο Πάνκο, εκτός αποστολής οι Σχορτσινίτης και Σκορδίλης...

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Πανελευσινιακό, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη σημαντικότατη νίκη επί της Καντού στην Ιταλία.

Οι «πράσινοι» βλέπουν αυτό το ματς ως πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα της
Πέμπτης, εναντίον της Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο Ο.Α.Κ.Α., στα πλαίσια της Ευρωλίγκας.

Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας (25/11) ο Άντι Πάνκο πήρε μέρος κανονικά και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Ωστόσο, οι δύο σέντερ της ομάδας που απουσίασαν από το ματς της Ιταλίας είναι ακόμα ανέτοιμοι.Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στο πέλμα και δεν προπονήθηκε, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος υποφέρει ακόμα από γαστρεντερικό πρόβλημα.

Το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει εστιάσει την προσοχή του στους δύο παίκτες του Τριφυλλιού, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκου την Πέμπτη, με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα