Ψάχνεται για τον ντε Ρίντερ

Σύμφωμα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αναστασίου ρώτησε για τον Ντάνιελ Ντε Ρίντερ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Χέρενφεϊν λήγει το καλοκαίρι...
Στην ολλανδική αγορά στρέφεται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του, καθώς ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου τη γνωρίζει άριστα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", οι «πράσινοι» ρώτησαν προ ημερών για τον Ντάνιελ Ντε Ρίντερ,
ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Χέρενφεϊν.

Ο 29χρονος δεξιός ακραίος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άγιαξ και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου ήταν συμπαίχτης με τον Γιάννη Αναστασίου. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο ισπανικό πρωτάθλημα για τη Θέλτα, στο αγγλικό για τις Μπέρμιγχαμ και Γουίγκαν, ενώ αγωνίστηκε και στις Χάποελ Τελ Αβίβ και Γκρασχόπερ.

Την περσινή σαιζόν επέστρεψε στην Ολλανδία και την Χέρενφεϊν, με την οποία είχε 19 συμμετοχές φέτος, τρία γκολ και τέσσερις ασσίστ. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με την ομάδα Ελπίδων των «οράνιε».

Ο Ντε Ρίντερ, εκτός από εξτρέμ, μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα