Σταθερά αντι-Παναθηναϊκή η κρατική τηλεόραση

Μόλις εχθές γράφαμε για την εχθρική προς τον Παναθηναϊκό, φιλο-ολυμπιακή, κρατική τηλεόραση. Η ΕΡΤ προτίμησε να δείξει αποσπασματικά το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι κορυφής του Τριφυλλιού με το Ελληνικό, επειδή την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έδινε ένα αδιάφορο παιχνίδι στο πόλο!

Η κρατική τηλεόραση είχε δείξει -δοκιμαστικά- το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό πριν από ένα μήνα. Το εγχείρημα είχε απόλυτη επιτυχία,
αφού περισσότερα από 120.000 άτομα παρακολούθησαν το ματς από τους δέκτες τους (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Οι σπίκερ της ΕΡΤ τότε είχαν… ξεφύγει και δεν ντρέπονταν να εκδηλώνουν τα αντι-Παναθηναϊκά τους αισθήματα σε κάθε ευκαιρία, προκαλώντας το φίλαθλο κοινό που παρακολουθούσε.

Στο σημερινό παιχνίδι, τουλάχιστον, οι φίλαθλοι γλύτωσαν τα… σχόλια των σπίκερ της ΕΡΤ, καθώς λόγω απεργίας υπήρχε μόνο φυσικός ήχος. Τι καλύτερο, δηλαδή, από το να ακούς τους οπαδούς του Τριφυλλιού και μόνο.

Το πρώτο ημίχρονο προβλήθηκε κανονικά από την ΕΤ1, αλλά ακολούθως το τρίτο δεκάλεπτο μεταδόθηκε αποσπασματικά, αφού η κρατική τηλεόραση θεώρησε ισάξιου ενδιαφέροντος ένα ντέρμπι κορυφής με έναν αγώνα πόλο ανάμεσα στον πρώτο της βαθμολογίας και τον προτελευταίο…

Πέρα πάντως από τις γκρίνιες, πρέπει να τονίσουμε πως είναι πάρα πολύ θετικό που η υγεία του κλειστού πέρασε για άλλη μία φορά μέσα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια, υπενθυμίζοντας σε όλους ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και διαγράφοντας κάθε προπαγάνδα που βάλει κατά των οπαδών του.
Keywords
Τυχαία Θέματα