Στο Προεδρικό Διάταγμα δεν προβλέπονται εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη!

Μετά τα «εγκλήματα» για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Ελαιώνα, μαθαίνουμε πως το προεδρικό διάταγμα δεν αναφέρει ούτε τις (κουτσουρεμένες) εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη!Σε πέντε χρόνια είναι πιθανό να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος, χωρίς να γνωρίζει κανείς ποια είναι τα ανταλλάγματα που θα παίρνει ο Παναθηναϊκός στον σκουπιδότοπο που ονομάζεται Ελαιώνας.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα έχει βρεθεί χρηματοδότης για ποδοσφαιρικό γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί αν
αυτό θα είναι 40.000 θέσεων ή... 25.000 θέσεων. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα συμφέρει οικονομικά η μετακόμιση την ΠΑΕ ή όχι, αφού δεν υπάρχει μελέτη βιωσιμότητας.

Η μοναδική βεβαιότητα που επικρατούσε μέχρι πρότινος ήταν πως αν ποτέ γκρεμιζόταν το «Απόστολος Νικολαΐδης», θα αποκτούσε ο Ερασιτέχνης ορισμένες λειψές (και προσβλητικές για την ιστορία του) εγκαταστάσεις. Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας aioniapistos.gr αποκαλύπτει πως πλέον μέχρι και αυτές οι (κουτσουρεμένες) εγκαταστάσεις εξαφανίστηκαν από το Προεδρικό Διάταγμα!

Οι νομικοί του Ερασιτέχνη πήραν πριν από λίγες ημέρες στα χέρια τους το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση και έπεσαν με τα μούτρα στη μελέτη, αφού το... παρελθόν έχει αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο για τον Παναθηναϊκό υπό τις ευλογίες της ΓΗΠΕΛ.

Άλλωστε χάρις στις ενέργειες του Αχιλλέα Μακρόπουλου και τη δυναμική αντίδραση του Ερασιτέχνη, η πολιτεία υποχρεώθηκε να φέρει στη Βουλή και να ψηφιστεί η τροπολογία, που έδινε τουλάχιστον περίοδο χάριτος στη Λεωφόρος για πέντε χρόνια.

Θυμίζω ότι με το νομοσχέδιο Μπιρμπίλη, η Λεωφόρος θα κατεδαφίζονταν, μόλις ολοκληρώνονταν το εμπορικό, χωρίς να ήταν προϋπόθεση η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

Αυτό το νομοσχέδιο είχε περάσει υπό τους ήχους των χειροκροτημάτων της ΓΗΠΕΛ!

Διαβάζοντας το προεδρικό Διάταγμα το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στο τελευταίο νόμο (της πενταετούς προθεσμίας για τη Λεωφόρο), οι νομικοί του Ερασιτέχνη ανακάλυψαν ένα νέο σκάνδαλο!

Δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρέπει να κατασκευαστούν εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη.

Για ν' αντιληφθεί κανείς τι έχει συμβεί, απάλλαξαν τον Βωβό από την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να χτίσει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, οι οποίες πλέον δεν προβλέπεται να γίνουν!!!

Στον Ερασιτέχνη δεν πίστευαν στα μάτια τους και ήδη αναζητούν τη νομική φόρμουλα για να μπλοκάρουν το Προεδρικό Διάταγμα, κάτι που έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου!

Το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στις 15 Μαΐου. Η προθεσμία υποβολής ακυρώσεως έχει διάρκεια δύο μήνες, αλλά λόγω του καλοκαιριού, θα παραταθεί μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: aioniapistos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα