Συγχώνευση με τον Παναθηναϊκό ζητά ο Πανελλήνιος!

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Πανελληνίου εξέφρασε την επιθυμία της να συγχωνευτεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης...

Πέραν των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, υπάρχουν κι άλλα ιστορικά σωματεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Το Τριφύλλι έκανε αρχικές σκέψεις να κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα με νεάνιδες, σκέψη που απερρίφθη τελικώς. Ωστόσο, το μπάτζετ θα είναι ιδιαίτερα χαμηλό, θα είναι ευχής
έργον εάν παραμείνουν η Ξανθή Μυλωνά και η Μαρία Χατζηνικολάου και ο στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Πανελλήνιος.

Ο ιστορικός σύλλογος της Κυψέλης έχει τις τελευταίες ημέρες επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στους οποίους έχει ζητήσει να υπάρξει συγχώνευση των δύο ομάδων. Οι διαπραγματεύσεις είναι συγκεκριμένες: Ο Πανελλήνιος ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να πάρει τις παίκτριές του, η έδρα θα είναι η Κυψέλη και το όνομα της ομάδας να είναι Παναθηναϊκός.

Στο πράσινο στρατόπεδο δεν έχουν δώσει οριστική απάντηση και κοιτούν σφαιρικά το ζήτημα, αν και διάκεινται θετικά. Στον Πανελλήνιο σκέπτονται ότι η συγχώνευση μπορεί να τους βοηθήσει να έχουν κάποια χρηματικά οφέλη, μιας και βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, ενώ και ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει μία γερή έδρα, σε «πράσινη» περιοχή, καθώς δε φαίνεται εφικτή η επιστροφή στη Λεωφόρο. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι εξελίξεις στο τόσο σημαντικό αυτό θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα