Τα δεδομένα για Βύντρα

Τρεις μέρες για να βρει ομάδα έχει ο Λουκάς Βύντρα, προκειμένου να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Αλλιώς ή θα παραμείνει στην ομάδα χωρίς μείωση αποδοχών ή θα ασκήσει προσφυφή για να λάβει τα δεδουλευμένα του...
Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Χρήστος Παναγόπουλος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Λουκά Βύντρα στα γραφεία του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις δύο πλευρές, φέρεται πως οδηγούνται σε νέο αδιέξοδο, αφού τα «θέλω» του Τριφυλλιού απέχουν κατά πολύ από αυτά του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός
ζητάει από τον Βύντρα ή να δεχτεί μία γενναία μείωση αποδοχών ή να βρεθεί μία λύση και να μείνει ελεύθερος και να βρει μέχρι την Πέμπτη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος αμυντικός υποστηρίζει πως μέσα τρεις ημέρες είναι πολύ δύσκολο να βρει ομάδα (ωστόσο, να θυμίσουμε πως η ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης είναι ανεπιθύμητος μετά το παιχνίδι με τη Βέροια και όχι σήμερα).

Όσον αφορά την μείωση των αποδοχών του (στοιχίζει μεικτά στην ΠΑΕ 1.150.000 ευρώ το χρόνο) οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν εκ νέου σε αδιέξοδο. Να θυμίσουμε πως ο δικηγόρος του είχε πρόσφατα τονίσει πως θα σκεφτόταν ο παίκτης μείωση, αν οι «πράσινοι» δεν κυνηγούσαν την περίπτωση Σισέ!

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα τρία είναι τα πιο πιθανά ενδεχόμενα:
Ή θα παραμείνει κανονικά ο ποδοσφαιριστής χωρίς μείωση (ή έστω με ένα μικρό «ψαλίδισμα» της τάξης του 20% που θα πρέπει να του πουν και ευχαριστώ…).Ή θα λυθεί το συμβόλαιό του, μόνο αν βρει ομάδα ο Βύντρα, καθώς επιθυμία του είναι να μην μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.Ή ο παίκτης θα τραβήξει τα πράγματα στα άκρα και θα καταθέσει προσφυγή για τα οφειλόμενά του και θα μείνει ελεύθερος. Κάτι που ωστόσο δεν θέλει ο Βύντρα να συμβεί, όπως διαρρέει το περιβάλλον του.
Keywords
Τυχαία Θέματα