Τα μάτια... δεκατέσσερα στην Κομοτηνή!

Στη γωνία περιμένουν τον Παναθηναϊκό οι αθλητικές αρχές με σκοπό να τον εξοντώσουν με ποινές, αλλά και να αποπροσανατολίσουν τη κοινή γνώμη από το μείζον πρόβλημα της Παράγκας που φαίνεται πως ζει και βασιλεύει...
Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Πανθρακικού το 2010Μπορεί να έχουμε καιρό ακόμα για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όμως καλό είναι να είμαστε από τώρα σε εγρήγορση γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο πως ΟΛΕΣ οι αθλητικές αρχές περιμένουν στη γωνία τον Παναθηναϊκό για να τον εξοντώσουν. Οι
«πράσινοι» θέλουν εισιτήρια για το ματς στην Κομοτηνή και οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού που λογικά θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου του Πανθρακικού καλούνται να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας, όπως έκανε άλλωστε και στη Λιβαδειά. Θέλει όμως προσοχή. Όλο το ερυθρόλευκο σύστημα επιθυμεί να χρεώσει ενδεχόμενη αποτυχία της φετινής χρονιάς, όχι στους πραγματικούς ενόχους –δηλαδή σε ΚΕΔ, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα που λειτουργούν προς όφελος μίας και μόνο ομάδας- αλλά στους «πράσινους» φιλάθλους. Πόσο βολικό θα είναι για αυτούς να γίνουν επεισόδια; Ή ακόμα χειρότερα να τα δημιουργήσουν από το πουθενά, με τη βοήθεια της αστυνομίας, όπως έγινε δύο φορές πέρυσι.

Ο κόσμος βράζει με τον συνεχόμενο βιασμό κάθε έννοιας δικαιοσύνης και fair play και χρειάζεται μία σπίθα για να γίνει η έκρηξη.

Φυσικά, το κέρδος σε όσους θέλουν να βλάψουν το Τριφύλλι θα είναι πολλαπλό στην περίπτωση επεισοδίων, αφού εκτός από τον απροσανατολισμό της κοινής γνώμης –την οποία με κάθε τρόπο επιχειρούν να την κάνουν να μην κοιτάει προς την... Παράγκα- θα υπάρξει βαριά καμπάνα (με τον Παναθηναϊκό υπότροπο) και θα μπορέσει έτσι η κωμωδεία του ελληνικού πρωταθλήματος να τελειώσει μία ώρα αρχίτερα.

Σε αυτά τα πλαίσια, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών συναντήθηκε με στελέχη του ΔΣ του Παναθηναϊκού (Κωνσταντίνου, Πέτσος), με τους δεύτερους να ζητούν από τους «πράσινους» οπαδούς να είναι σε εγρήγορση και να προστατεύσουν την ομάδα από τιμωρίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα