Τα νέα της τοξοβολίας του Παναθηναϊκού

Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος τοξοβολίας του Παναθηναϊκού. Καλεί τα νέα παιδιά να μάθουν το άθλημα ο Ερασιτέχνης...
Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού επέστρεψε και αυτό στις προπονήσεις που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα (3 Σεπτεμβρίου).

Το
πρόγραμμα των προπονήσεων που γίνονται στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 17:00 – 20:30.

Παράλληλα με τις προπονήσεις αρχίζουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος καθώς το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, η ΕΦΟΤ διοργανώνει στο Μαρκόπουο αγώνα ανοιχτού χώρου Α’ και Β’ κατηγορίας (Ανδρών, Γυναικών, Ν. Ανδρών, Ν. Γυναικών, εφήβων, νεανίδων) ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αναπτυξιακός αγώνας Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’.

Ο Ερασιτέχνης, πιστός στις εξαγγελίες του προέδρου Αχιλλέα Μακρόπουλου για στήριξη του συλλόγου μέσω των ακαδημιών του – κάλεσε τους φίλους του Παναθηναϊκού να γνωρίσουν το άθλημα της Τοξοβολίας και να εγγραφούν στο Τριφύλλι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι εγγραφές 2012-2013 άρχισαν!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος καλεί παιδιά και νέους ηλικίας από 7 ετών που να ενδιαφέρονται για την Τοξοβολία να τη γνωρίσουν από κοντά και να ασχοληθούν με το ολυμπιακό αυτό άθλημα.

Πληροφορίες:

210 6444401-2 Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός,
697 7589711 Προπονήτρια
Achaean Generation
Keywords
Τυχαία Θέματα