Τακτικό μέλος με 50 ευρώ

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακοίνωσε τις τιμές, τα προνόμια και τους τρόπους εγγραφής στο Σωματείο για τη νέα περίοδο.
Οι τιμές εγγραφής τακτικού μέλους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για την περίοδο 2013-14 είναι εξαιρετικά μειωμένες και ξεκινούν από τα 50 ευρώ (κατηγορία τακτικού μέλους GREEN).

Σύμφωνα με το ενημερωτικό φυλλάδιο της 'Συμμαχίας τα μέλη κατηγορίας GREEN θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ισότιμη ψήφο για όλα
τα μέλη ανεξαρτήτως του ποσού συνδρομής. Μία ψήφος για όλους.Δυνατότητα εκπτώσεων σε συνεργαζόμενες με την Παναθηναϊκή Συμμαχία επιχειρήσεις.Παροχή κάρτας συμμετοχής και αναμνηστικό δώρων.Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, τόσο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και για τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις.
Συμμετοχή σε κληρώσεις με 1 συμμετοχή για:

Ξενάγηση στις νέες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας.Συμμετοχή σε Νewsletter.Βράβευση Man of the match μετά από κλήρωση.
Η επόμενη κατηγορία τακτικού μέλους είναι η DIAMOND 1908, με τιμή εγγραφής 1908 ευρώ. Τα προνόμια στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι:

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ισότιμη ψήφο για όλα τα μέλη ανεξαρτήτως του ποσού συνδρομής. Μία ψήφος για όλους.Δυνατότητα εκπτώσεων σε συνεργαζόμενες με την Παναθηναϊκή Συμμαχία επιχειρήσειςΠαροχή κάρτας συμμετοχής και αναμνηστικό δώρο, Καρφίτσα πέτου Παναθηναϊκός (Τριφύλλι),Δερμάτινο μπρελόκ τριφύλλι, κασκόλ τριφύλλι( πράσινο μαύρο γκρι) και Σετ Φανέλα πράσινη αγώνων 2013-2014 και δωρεάν εκτύπωση ονόματος στο πίσω μέρος.Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, τόσο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και για τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις.Δωρεάν παροχή εισιτηρίου (προσκλήσεις)- Έως 6 για το σύνολο της σεζόν.Συμμετοχή σε κληρώσεις για :

Συνάντηση με παίκτη στο γήπεδο και φωτογράφηση.Βράβευση Man of the match.Ξενάγηση στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα και φωτογράφιση με παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας.Exclusive Hospitality Pack (1 τυχερός κερδίζει 2 προσκλήσεις στα VIP με πρόσβαση στο Club 1908 Lounge)Παρουσία στις κοινωνικές εκδηλώσεις της ομάδας.Συμμετοχή στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.Ξενάγηση στις νέες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού.Συνέντευξη με παίκτη ή προπονητή.Συμμετοχή σε Νewsletter.Συμμετοχή σε γεύμα με παίκτη.
Τέλος, για τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στην κατηγορά Youth Green.

Mπορεί να γίνει πρόσωπο, το οποίο δεν θα έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Συνεπάγεται ότι τα Μέλη της συγκεκριμένης κατηγορίας δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και απαιτείται η γονική παρουσία για την εγγραφή τους.
Οι τρόποι εγγραφής μέλους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι οι ακόλουθοι:

1) Με την φυσική σας παρουσία στα σημεία εγγραφής των μελών. Τα σημεία εγγραφής είναι τα εξής :

Α) Στα γραφεία μας, Λ. Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους στο Μαρούσι (3 όροφος). (Στα γραφεία μας μπορούν να γίνουν μόνο εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία).
Β) Στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (BOUTIQUE ΠΑΟ ΤΣΟΧΑ, Θύρα 10).

Οι ώρες λειτουργίες είναι 10:00-18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00-15:00 το Σάββατο. Επισημαίνουμε ότι στο χώρο της Λ. Αλεξάνδρας, μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη υποχρεωτική αγορά Διαρκείας και εγγραφή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία όπως επίσης και μεμονωμένη εγγραφή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

2) Με κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης στο λογαριασμό της ΠαναθηναΪκής Συμμαχίας στις ακόλουθες τράπεζες:
Alpha, Εθνική NBG, Eurobank, Πειραιώς

3) Με ηλεκτρονική εγγραφή απευθείας από την ιστοσελίδα μας και χρέωση του πακέτου που επιλέξατε, στην πιστωτική σας κάρτα.

Για κάρτες τύπου Visa και Mastercard Ελληνικών Τραπεζών, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω 6 άτοκων δόσεων. (Εκτός PAO VISA που είναι εώς 10).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ενημερωτικό έντυπο πατώντας εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα