Θυμήθηκε τη Ριζούπολη ο Φιλιππίδης!

Τη μισή αλήθεια είπε για τη Ριζούπολη ο Άγγελος Φιλιππίδης. Ξέχασε να αναφέρει πού ήταν ο ίδιος το βράδυ της 11ης Μαΐου 2003 και γιατί διαλύθηκε εκείνη η ομάδα -υπό τις προτροπές του Κώστα Γκόντζου...
Ο Άγγελος Φιλιππίδης ταξίδεψε παρέα με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μάλαγα και μίλησε σε φίλους του Τριφυλλιού για το Γιάννη Μώραλη που ανέλαβε την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

«Δείτε
που φτάσαμε. Ο επικεφαλής των συνδέσμων του Ολυμπιακού την εποχή της Ριζούπολης ήταν ο Μώραλης. Και τώρα έγινε πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα έκτροπα που έγιναν το βράδυ της Ριζούπολης, που το ανεβάζουν στην κορυφή των ντροπιαστικότερων και πιο σκούρων στιγμών του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι πάνω κάτω γνωστά. Το ίδιο και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν από την πλειοψηφία των media, ακόμα και από τη (δήθεν) «πράσινη», αλλά με κόκκινο λογότυπο, εφημερίδα Derby (Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ).

Μέσα από τα σημερινά λεγόμενά του ο Άγγελος Φιλιππίδης παραδέχεται στην ουσία πως το πρωτάθλημα χάθηκε σε εκείνο το παιχνίδι από εξωγενείς παράγοντες. Οπότε καλό θα ήταν να απαντήσει ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού γιατί διαλύθηκε εκείνη η ομάδα που είχε κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων με τις ευρωπαϊκές της επιτυχίες.

Ακόμα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να απαντήσει πού ήταν ο ίδιος το βράδυ της Ριζούπολης. Γιατί στο γήπεδο δεν ήταν… Εκεί, μόνοι τους και ανυπεράσπιστοι οι ποδοσφαιριστές και ο Μαρκαριάν αναγκάστηκαν να παίξουν σε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα