Τι κρύβει η κωλοτούμπα του Goal που ξαγνικά είδε το «φως το αληθινό»;

Στροφή 180 μοιρών από την εφημερίδα του Μπόμπολα που 20 Οκτωβρίου 2012 ανακάλυψε πως υπάρχουν τεράστια αγκάθια στο γηπεδικό για τον Παναθηναϊκό!Η εφημερίδα που για έξι μήνες «προωθούσε» ψευτο-Άραβες και συντελούσε στο διεθνές ρεζίλεμα του Παναθηναϊκού, η φυλλάδα που από το ρεπορτάζ... Τσάκα πέρασε στο ρεπορτάζ… ΥΠΕΚΑ, ΓΗΠΕΛ και Βωβού, «ξεχνώντας» να αναφέρει τα συμφέροντα
του Παναθηναϊκού, ξαφνικά εντόπισε προβλήματα στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης. Τόσο απλά, τόσο ξαφνικά. Ενα πρωινό ξύπνησαν και τσουπ, να τα προβλήματα σερβιρισμένα στο πιάτο!

Βέβαια, η εφημερίδα είναι συμφερόντων Μπόμπολα, στον οποίο ανήκει και η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο στον Βοτανικό, οπότε καλό είναι να περιμένουμε τις... εξελίξεις! Γιατί αυτή η ξαφνική κυβίσθηση μοιάζει με ακόμη ένα κομμάτι ενός μακρόπνοου σχεδίου. Ισως μάλιστα να περιμένουν νέους… σωτήρες που θα σερβιριστούν αναλόγως!

To Goal, που στο παρελθόν έχει παραχαράξει ακομη και τις ειδικές βαθμολογίες της UEFA για να χαϊδέψει τον αγαπημένο του συστήματος ΟΣΦΠ ( εδώ), επιστράτευσε μάλιστα τα βαριά όπλα του, όπως τον αρθρογράφο Κώστα Καίσαρη ο οποίος ανακαλύπτει την νέα οικονομική πραγματικότητα που καμία σχέση δεν έχει με εκείνη του 2008 και χαρακτηρίζει το γήπεδο στον Βοτανικό «μια ωραία ιστορία. Και ρομαντική…»

Απολαύστε ένα απόσπασμα:

Ποιο γήπεδο στον Βοτανικό; Όλο αυτό το πρότζεκτ ήταν ενταγμένο σε μια διαφορετική Ελλάδα. Δεν άλλαξε μόνο στα χρόνια που μεσολάβησαν ο Παναθηναϊκός. Έχει γίνει εντελώς διαφορετικό ολόκληρο το νταραβέρι. Σε ποιο οικονομικό περιβάλλον να γίνει πλέον αυτή η μπίζνα;»
Η εφημερίδα, λοιπόν, που μέχρι και πρόσφατα είχε ως «γραμμή» πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κατεδάφιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και πως αυτό θα συμβεί μόνο όταν ολοκληρωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις (εννοούσε του Ερασιτέχνη), το έντυπο που άφηνε μονίμως εκτός κάδρου το ποδοσφαιρικό γήπεδο, σήμερα εντελώς ξαφνικά θυμάται πως η Διπλή Ανάπληση ξεκίνησε για αυτόν ακριβώς τον λόγο: Για να αποκτήσει σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο ο Παναθηναϊκός.

Και συνεχίζει στο άρθρο του ο Καίσαρης:
Επειδή όμως ζούμε σε ελεύθερη χώρα με ελεύθερη οικονομία, όλα γίνονται. Μπορεί να βρεθεί χρηματοδότης. Είτε τράπεζα να είναι αυτή είτε κάποιος ιδιώτης. Να κατέβει δηλαδή το κόστος του γηπέδου στο 40 με 50 εκατομμύρια και από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός να πληρώνει ένα σημαντικό ποσό σε ετήσια βάση μέχρι να κάνει απόσβεση.

Αντί για ενοίκιο στο ΟΑΚΑ. Όλα αυτά δεν είναι εύκολα, αλλά όχι και αδύνατα. Το πιο δύσκολο απ' όλα σε αυτές τις συνθήκες είναι να γεμίσει αυτό το γήπεδο. Άιντε λοιπόν και φτιάχτηκε. Πώς γεμίζει;
Τι μας λέει λοιπόν ο συντάκτης της εφημερίδας που ανήκει στον συνέταιρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου που έχει αναλάβει τα έργα στο Βοτανικό;

Να γίνει δηλαδή ένα γήπεδο χωρητικότητας μικρότερης απ' όσα εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν το 2009 και το 2010Ότι πρώτον δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότ
Keywords
Τυχαία Θέματα