Το «αληθινό πρόσωπο» του Βασίλη Κωνσταντίνου

O πρώην άσσος του Τριφυλλιού δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις και ακολουθεί την γραμμή «Να φύγει αυτός που καταστρέφει, αλλά να φύγει και αυτός που θέλει να βοηθήσει»...
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και η κίνηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που ηγείται είχαν προκαλέσει εξαρχής πολλές υποψίες. Υπάρχει κόσμος που θεώρησε πως οι βετεράνοι του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να παίξουν τον… άχαρο ρόλο του Βλάση Τσάκα.
Τα ονόματα που βρίσκονταν πίσω από την κίνηση τόνωσαν τις υποψίες καθώς οι περισσότεροι είναι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Τζίγγερ. Πολλοί εξ αυτών εργάζονται μάλιστα είτε στην Παιανία είτε σε άλλα πόστα και τοποθετήθηκαν εκεί από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η παρουσία του Βασίλη Κωνσταντίνου στη συγκέντρωση της Θύρας 13 στον Τάφο του Ινδού, προς στιγμήν, απομάκρυνε αυτές τις υποψίες. Η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού κάτω από τα γκολποστ έδειξε να ακούει με προσοχή τις θέσεις των οπαδών και έδειχνε άγνοια για το σημαντικότερο ζήτημα της νέας εποχής, δηλαδή τις συμβάσεις της Διπλής Ανάπλασης.

Σήμερα (4 Απριλίου), ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στον Sport Fm παρουσιάζει το πραγματικό του πρόσωπο. Απομακρύνεται από τις διπλωματίες των τελευταίων ημερών και ακολουθεί την τακτική προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης που είναι κοντά στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δηλαδή φταίει ο Τζίγγερ, όμως έχει ευθύνες και ο Βγενόπουλος και το ιδανικό είναι να αποχωρήσουν και οι δύο. Με λίγα λόγια να φύγουν και αυτοί που καταστρέφουν και όσοι θέλουν να βοηθήσουν...

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Τα όπλα δεν θα τα καταθέσουμε. Απλώς δεν μπορούμε να πάρουμε και να διαχειριστούμε τις μετοχές. Έχουμε όμως κάτι στο μυαλό μας, που πρέπει να δούμε πώς μπορεί να εφαρμοστεί και στη συνέχεια να βρούμε άλλους επενδυτές. Όχι όμως του στιλ ότι παίρνω εγώ της μετοχές. Στόχος μας είναι να μπει ένα τέλος στην πόλωση που υπάρχει μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου.
Και με τους δύο ο ΠΑΟ δεν μπορεί να βρει λύση. Με κάθε προσέγγιση που γίνεται να τα βρουν το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει. Πρέπει να καταλάβουν ότι και οι δύο πρέπει να απέχουν για ένα διάστημα έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να βρει την ηρεμία του. Να ασχοληθούν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και οικονομικά και ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να λειτουργήσει.
Το θέμα είναι το «πως» θα αποτραβηχτούν. Εάν θα καταθέσουν τις μετοχές τους και με ποιον τρόπο. Το πρόβλημα είναι πως θα πείσουμε δύο ανθρώπους να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην έχουν επιρροή στη διοίκηση. Ο κ.Βαρδινογιάννης λέει «καταθέτω τις μετοχές μου». Ο κ.Βγενόπουλος λέει ότι βάζει χρήματα και άλλα εκτός αυτά που ορίζει το ποσοστό του στην ομάδα».

Τι αναφέρει ο κ.Βγενόπουλος:

«Λέει ότι εάν κάνουν οι παλαίμαχοι διοίκηση θα βάλω το ποσοστό μου και εάν χρειαστεί θα βάλω και περισσότερα χρήματα, ανεξάρτητα από εάν βάλουν ή όχι οι άλλοι μέτοχοι».

Για τη ΓΗΠΕΛ:
«Ο κ.Βαρδινογιάννης υποστηρίζει ότι από τη
Keywords
Τυχαία Θέματα