Το ΑΖΑΧ και ο AJAX

Το Gazzetta.gr ανακάλυψε το διπλοκτόνο! Κάνει τα διπλά στην Ευρώπη, ακόμη και αυτά που πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ αόρατα!
Ένα άκρως προπαγανδιστικό κείμενο δημοσίευσε πριν δύο ημέρες η ιστοσελίδα gazzetta.gr, η οποία στην προσπάθειά της να φέρει τον ΟΣΦΠ σε μέτρα… Panathinaikou
εξαφάνισε τη νίκη επί του Άγιαξ το 1996 στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και το 0-2 επί της Σπάρτα το 2002.

Ο λόγος;

Το αφιέρωμα που θέλησε να κάνει ο Γιώργος Βροντάκης, ώστε να φέρει σε απόσταση αναπνοής τους «ερυθρόλευκους» από τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τα «διπλά» στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, αφορά μόνο την πρώτη φάση ομίλων. Έτσι δεν ενδιαφέρει τον συντάκτη αν ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει σε προκριματικούς αγώνες εκτός έδρας, αν έχει πάρει σπουδαία νίκη στην Πράγα σε δεύτερη φάση ομίλων, ούτε φυσικά αν έχει κερδίσει εκτός έδρας σε ημιτελικό της διοργάνωσης!

Ο συντάκτης του gazzetta.gr ανακάλυψε πώς θα ανεβάσει τον Ολυμπιακό στα μάτια της φίλαθλης κοινότητας και επειδή ως GreenZone δείχνουμε κατανόηση σε όλα τα σύνδρομα που μπορεί να έχουν δημιουργήσει στον Πειραιά οι «πράσινες» ευρω-επιτυχίες, θα τους διευκολύνουμε στο έργο τους:

- Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει δύο διπλά στη Γαλλία, ο Παναθηναϊκός κανένα!
- Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε εκτός έδρας νίκη μία φορά στο 90’, ο Παναθηναϊκός καμία!
- Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει με γκολ Αλγερινού μία φορά. Καμία ο Παναθηναϊκός!
- Ο Ολυμπιακός σε τρεις εκτός έδρας νίκες του φορούσε ερυθρόλευκα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά με κόκκινη ενδυμασία!
- Ο Ολυμπιακός δύο φορές έχει κερδίσει εκτός έδρας ομάδα που το όνομά της να ξεκινάει από το γράμμα «Μ»! Ο Παναθηναϊκός ούτε μία!

Είναι ξεκάθαρο πως οι Πειραιώτες υπερέχουν σε πολλές κατηγορίες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.
Keywords
Αναζητήσεις
azax or ajax, azax η ajax
Τυχαία Θέματα