Το «όχι» του «μαυρισμένου» Παναγόπουλου και η... τρομοκρατία για έξοδο του Παναθηναϊκού

Αν και μη εκλεγμένος στο ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Χρήστος Παναγόπουλος παραμένει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και έχει και άποψη για τα φλέγοντα ζητήματα του Συλλόγου!
Ο «μαυρισμένος» από τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Χρήστος Παναγόπουλος, αλλά... αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί δημιουργία νέου πρωταθλήματος.

«Τα όσα ακούστηκαν για νέα ξεχωριστή λίγκα δεν αφορούν
σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά και ούτως ή άλλως θεωρούμε πως είναι κάτι ανέφικτο...».
Λογικές οι δηλώσεις του πρώην διοικητικού στελέχους της ΕΡΤ (όταν η κρατική τηλεόραση εξαφάνιζε μαγικά την πορεία 50.000 οπαδών το 2008, την ίδια περίοδο που υπέγραφε «αρχοντικά» συμβόλαια με τον Ολυμπιακό του Κόκκαλή). Πώς αλλιώς θα βγαίνει δευτερότριτος μόνιμα ο Παναθηναϊκός αν δεν παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα;

ΠΑΟ, θρησκεία, τρομοκρατία

Σημαντικές κυρώσεις θα έχουν οι «πράσινοι» αν αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και γι’ αυτό το λόγο φέρεται πως έχουν απορρίψει τη συγκεκριμένη λύση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν κατασταλάξει στο να «χτίσουν» φιλίες με τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας (αλήθεια πόσες δεν είναι θυγατρικές όπως τις ονομάζει ο Γιάννης Αλαφούζος;).

Ακόμα, σκέφτονται να ενημερώσουν την UEFA για την κατάσταση στην Ελλάδα (αλήθεια, οι ίδιοι κύκλοι δεν είναι που διαρρέουν πως η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει επικοινωνία μόνο με την ΕΠΟ, αλλά και ότι δεν έχει καμία θεσμική αρμοδιότητα να επέμβει στο πρωτάθλημα;).

Τέλος, υπάρχει η σκέψη να ζητήσουν ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα. Το κατά πόσο είναι κάτι τέτοιο εφικτό δεν το γνωρίζουμε. Όμως τώρα έμαθαν στην ΠΑΕ και στην Παναθηναϊκή Συμμαχία την ύπαρξη της Παράγκας; Όταν όλη τη φετινή περίοδο και τη μισή περυσινή πολεμούσαν οι Έλληνες διαιτητές τον Παναθηναϊκό γιατί δεν υπήρχαν παρόμοιες αντιδράσεις; Έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο, όταν πλέον έχει «εξολοθρευθεί» η ασπίδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα;

Τρομοκρατία σε όλα τα θέματα που «καίνε». Μοναδική λύση στα οικονομικά η λιτότητα, τα δάνεια και το ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου, αλλιώς ο Παναθηναϊκός… θα διαλυθεί. Καμία λύση στο παρασκήνιο και συμβιβασμός με τις κλεψιές, παλεύοντας με μοναδικό όπλο τη δημοσίευση ειδήσεων, αλλιώς θα υπάρξουν… βαριές κυρώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα