Ξανά στο στόχαστρο οι οπαδοί

Μόνο τυχαίες δεν δείχνουν να είναι οι φήμες περί μη συμφωνίας, σε πρώτη φάση, για την Παιανία, εξαιτίας συνθημάτων κατά της οικογένειας.
Για λόγους που δε γνωρίζουμε, κάποιοι φαίνεται πως επιθυμούν τη συνεχή στοχοποίηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού. Προσπαθούν να πλήξουν το οπαδικό κίνημα με επικοινωνιακά τερτίπια και με συνεχόμενη λάσπη (συνήθως κατευθυνόμενη από συγκεκριμένα media).

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ειδικά σε παλαιότερες εποχές, προ πολυμετοχικότητας,
το «διαίρει και βασίλευε» ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της «αυλής». Ορισμένες χρονιές κέρδιζαν τις μάχες. Στο τέλος, όμως, είναι καταδικασμένοι στην ήττα, αφού όταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο και ο Σύλλογος κινδυνεύει, ο κόσμος του Παναθηναϊκού συσπειρώνεται και γίνεται μία γροθιά. Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα στη μαζική συσπείρωση της Άνοιξης του 2008.

Από πέρυσι, μετά την αποχώρηση της οικογένειας, τα ίδια και τα ίδια «κέντρα» ξεκίνησαν την αναπαραγωγή του ΨΕΥΔΟΥΣ πως η Θύρα 13 (συν)διοικεί.

Στα πλαίσια των επικοινωνιακών «χτυπημάτων» κατά των οργανωμένων οπαδών εντάσσουμε και τις σημερινές διαρροές (είτε έχουν βάσει είτε είναι μυθεύματα – το αποτέλεσμα είναι το ίδιο) περί μη συμφωνίας για την Παιανία εξαιτίας συνθημάτων.

Η ιστορία θυμίζει σε πολλά… Λουκά Βύντρα. Μετά τη βαριά ήττα στη Βέροια, τα ίδια πάλι «κέντρα» είναι που επιχειρούσαν να πλήξουν επικοινωνιακά τους οργανωμένους οπαδούς και να τους τοποθετήσουν στο περιθώριο, εκμεταλλευόμενοι βέβαια τότε και τις παλινωδίες της διοίκησης σχετικά με τον έλληνα αμυντικό.

Αν υπάρχει κάτι που απεχθάνονται οι «νοσταλγοί» και οι γνωστοί αντι-παναθηναϊκοί του αθλητικού Τύπου είναι η συσπείρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού. Και δεδομένου ότι η επιστροφή στη Λεωφόρο από μόνη της γεννά συσπείρωση, είναι αντιληπτό πως ο πόλεμος και η προσπάθεια διχασμού των φιλάθλων θα ενταθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα