6 φαγητά που θα καταναλώσετε με δικό σας ρίσκο!

Στρείδια Συμβουλή: Μύρισέ το αφού το ανοίξεις και κατάπιε μόνο όταν είσαι σίγουρος. Από τις πιο επικίνδυνες τροφές σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Tα στρείδια βρίσκονται σε υψηλή θέση στον πίνακα επικινδυνότητάς τροφών λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα δύο παθογόνα βακτήρια που προκαλούν το κακό είναι το Norovirus (σε αυτό οφείλεται η γαστρεντερίτιδα), και το Vibrio,
Keywords
Τυχαία Θέματα