Αρνίσιο μπούτι με φιστίκια και αρωματική σάλτσα μουστάρδας

Υλικά αρνίσιο μπούτι: 1 γύρω στα 1.800 γρ. δεντρολίβανο: 2 κλωνάρια σκόρδο: 4 σκελίδες, κομμένες σε φετάκια αλάτι, πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη σάλτσα μουστάρδας φιστίκια Αιγίνης: 50 γρ., ψιλοκομμένα μουστάρδα: 1 κουταλιά ξίδι από λευκό κρασί: 2 κουταλάκια σκόρδο: 2 σκελίδες, ψιλοκομμένες αρωματικά (μαϊντανός, τσάιβ): 3 κουταλιές, ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού Εκτέλεση Για τη σάλτσα, αναμειγνύετε τη μουστάρδα, το ξίδι, το
Keywords
Τυχαία Θέματα