Αθερίνα τηγανητή με κρεμμύδια

Υλικά αθερίνα 800 γρ. κρεμμύδια 3 κομμένα σε λεπτές φέτες αλεύρι ανακατεμένο με αλάτι και πιπέρι, για το αλεύρωμα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα χυμός λεμονιού 3 κουταλιές της σούπας αλάτι όσο θέλετε πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Πλένετε καλά την αθερίνα. Την περιχύνετε με χυμό λεμονιού και την αλατοπιπερώνετε. Την τοποθετείτε σε μη μεταλλική πιατέλα. Ρίχνετε τις ροδέλες των κρεμμυδιών σε μεγάλο τηγάνι και τις βράζετε με λίγο νερό σε πολύ
Keywords
Τυχαία Θέματα