Δίχρωμο ζελέ με κρασί, λεμόνι και φράουλες

Υλικά 1 συσκευασία ζελέ φράουλα 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες χοντροκομμένες 1 αχλάδι καθαρισμένο, χοντροκομμένο 2 ώριμα λεμόνια 225 γρ. ζάχαρη 25 γρ. βούτυρο 1 ½ κουταλιά της σούπας ζελατίνη σε σκόνη 300 ml νερό 250 ml λευκό κρασί (γλυκό) Εκτέλεση Ετοιμάζετε το ζελέ φράουλας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 6 ψηλά ποτήρια. Τοποθετείτε στα ποτήρια τις φράουλες και το αχλάδι. Τα αφήνετε να βυθιστούν στο ρευστό
Keywords
Τυχαία Θέματα