Φρουτοσαλάτα με γιαουρτοζελέ

Υλικά 1 ζελέ κεράσι 10 κερασάκια κονσέρβας 8 χουρμάδες ψιλοκομμένοι 400 γρ. φρούτα φρέσκα (ρώγες σταφυλιών, βερίκοκα και ροδάκινα κομμένα σε κύβους) 185 ml βραστό νερό 125 ml χυμός πορτοκαλιού φρεσκοστυμμένος και φιλτραρισμένος 2 κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη (σκόνη) 375 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας ξανθή ζάχαρη κερασάκια γλασέ και φύλλα μέντας για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της
Keywords
Τυχαία Θέματα