Κεφτεδάκια με δύο κιμάδες

Υλικά κιμάς χοιρινός: 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος: 300 γρ. κρεμμύδι: 1 ξερό, ψιλοκομμένο σκόρδο: 2 σκελίδες, ψιλοκομμένο μαϊντανός: 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος ψωμί: 2 φέτες, χωρίς κόρα αυγό: 1 γάλα: 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι και επιπλέον για το τηγάνισμα αλάτι: λίγο πιπέρι: φρεσκοτριμμένο αλεύρι: λίγο Εκτέλεση Μουσκεύετε τις φέτες του ψωμιού στο γάλα και τις στύβετε πολύ καλά. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα δύο είδη κιμά (το χοιρινό
Keywords
Τυχαία Θέματα