Κουνελάκι στιφάδο με 3 ζωμούς και μυζήθρα

Υλικά κουνέλι: 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας: 1 λίτρο ελαιόλαδο: 50 ml φύλλα δάφνης: 6 πιπέρι μαύρο: 10 κόκκοι σάλτσα ντομάτας: 750 ml έτοιμη ή σπιτική ζωμός κρέατος: 500 ml θυμάρι: 1/2 ματσάκι χοντρά μακαρόνια ή χυλοπίτες: 500 γρ. μυζήθρα: 250 γρ. τριμμένη λευκό κρασί: 100 ml ζωμός λαχανικών: 300 ml αλάτι: λίγο πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Αφαιρείτε το κεφάλι από το κουνέλι και το
Keywords
Τυχαία Θέματα