Κριθαράκι με θαλασσινά και ψητά λαχανικά

Υλικά κριθαράκι χοντρό: 350 γρ. κρεμμύδι ξερό: 150 γρ. ψιλοκομμένο καβούρι ψίχα: 280 γρ. γαρίδες καθαρισμένες: 180 γρ. καραβίδες καθαρισμένες: 230 γρ. μύδια φρέσκα: 1 κιλό λευκό κρασί: 250ml σκόρδο: 1/2 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 150ml παρμεζάνα: 40 γρ. τριμμένη μελιτζάνα: 80 γρ. κομμένη σε φέτες κολοκύθι: 100 γρ. κομμένο σε φέτες καρότο: 60 γρ. κομμένο σε φέτες ζωμός καραβίδας: 1.400ml αλάτι: 1/2 κουταλιά της σούπας
Keywords
Τυχαία Θέματα