Σούπα με κάστανα και πράσινο μήλο

Υλικά κρεμμύδι ξερό: 200 γρ. ελαιόλαδο: 125ml πράσινα μήλα: 1 κιλό, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια κάστανα: 1/2 κιλό, καθαρισμένα (όχι βρασμένα) σπαράγγια: 1 ματσάκι, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα ζωμός καραβίδας: 1,5 λίτρο αλάτι: 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι: 1/2 κουταλιά της σούπας, φρεσκοτριμμένο κρέμα γάλακτος: 250ml καβούρι: 100 γρ. ψίχα Εκτέλεση Σε κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο το ξερό κρεμμύδι, για λίγο μέχρι να
Keywords
Τυχαία Θέματα