Τάρτα με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και ανθότυρο

Υλικά σφολιάτα 1 φύλλο βούτυρο ή μαργαρίνη 3 κουταλιές της σούπας σπανάκι 450 γρ. πλυμένο και χοντροκομμένο φρέσκα κρεμμυδάκια 2-3 καθαρισμένα και ψιλοκομμένα γκοργκοντζόλα 100 γρ., λιωμένη με πιρούνι ανθότυρο 150 γρ. λιωμένο με πιρούνι κρέμα γάλακτος 250 ml αυγά 2 κρόκοι πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Βγάζετε από την ψύξη το φύλλο ζύμης να ξεπαγώσει. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και σοτάρετε το σπανάκι
Keywords
Τυχαία Θέματα