Ζαργάνα με σάλτσα απο μπαλσάμικο και φάβα

Υλικά ζαργάνες: 6 τεμάχια, καθαρισμένες από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο αλάτι: λίγο πιπέρι: φρεσκοτριμμένο ρίγανη: λίγη ελαιόλαδο: για το άλειμμα Για τη φάβα κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 50 ml φάβα: 200 γρ. ζωμός ψαριού: 400 ml αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι: 1/4 κουταλάκι του γλυκού γάλα φρέσκο: 130 ml ξίδι μπαλσάμικο: 50 ml Για τη σάλτσα ελαιόλαδο: 200 ml ξίδι μπαλσάμικο: 50 ml ζωμός ψαριού: 50 ml αλάτι: 1/2
Keywords
Τυχαία Θέματα