Χρήστος Θηβαίος και Mr Highway Band στον Σταυρό του Νότου

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τους Mr Highway Band στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για 3 Σάββατα. Με αυτήν την ανακοίνωση φαίνεται να μπαίνει σε μία νέα εποχή στη μέχρι τώρα πορεία του. Η αρχή για έναν δρόμο που φαίνεται ότι του ταιριάζει γάντι έγινε με την παρουσίαση του Grace του Jeff Bukley την περασμένη σεζόν στο club του Σταυρού.

Ήταν σα να βρήκε έναν παλιό εγκαταλελλημένο εαυτό που τον σκούντηξε και του είπε: "Είμαι κι εγώ εδώ".

Ο χώρος για τον Θηβαίο εντελώς οικείος μιας και έχει ανεβεί δεκάδες φορές στη συγκεκριμένη σκηνή. Η μπάντα που επιλέγει να παίξει άγνωστη στο κοινό, αλλά φαίνεται ότι έχει να προτείνει τους ταλαντούχους κι ανερχόμενους Mr Highway Band με τους οποίους θα παρουσιάσει παρέα για πρώτη φορά μια παράσταση όπου τα δικά του τραγούδια μπλέκονται αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο με country, blues και rock μουσικές.

Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου: "Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και επιτυχημένους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών δίνει βήμα σε μια μπάντα που, αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα, μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις. Οι διαχρονικές επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου, παιγμένες με το ύφος των “Mr Highway Band”, τραγούδια απ’ την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές κλασικών κομματιών της ξένης rock σκηνής, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ που αναμένεται να εκπλήξει ευχάριστα το κοινό."

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα