Μεγάλη συναυλία για τον Μητροπάνο

Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη είναι ο τίτλος της μεγάλης συναυλίας που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. Τη συναυλία αυτή οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και αύριο θα παρουσιαστούν τα ονόματα των πολλών και καλών σύμφωνα με πληροφορίες του musicpaper, συμμετεχόντων. Την παρουσίαση θα κάνει ο

πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Λάζαρος Ζαχαριάδης αύριο Τετάρτη στη μία το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήταν μία προγραμματισμένη συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου που εξελίσσεται, ύστερα από τον θάνατό του, σε συναυλία αφιέρωμα. Αύριο θα μάθετε πρώτοι από το musicpaper τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς αναμένεται να συμμετέχουν καλλιτέχνες της γενιάς του Μητροπάνου αλλά και νεότεροι με τους οποίους είχε συνεργαστεί, είτε δισκογραφικά είτε σε ζωντανές εμφανίσεις. Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Στη συνέντευξη τύπου θα είναι παρόν και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος και θα παρουσιάσει τη συναυλία που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο, κατάμεστο όπως αναμένεται, Καυτατζόγλειο Στάδιο.

{youtube width="640" height="430"}bUdWxWnXtXU{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα