Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας σε περιοδεία

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας επέστρεψαν δισκογραφικά σχεδόν 10 χρόνια μετά το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ (Τρύπιες Σημαίες) και μόλις κυκλοφόρησαν το νέο Beat Poetry, όπου παρουσιάζουν μία μουσική εργασία πάνω στην ποίηση της beat γενιάς. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Για το νέο δίσκο γράφουν στο εισαγωγικό σημείωμα: "Θεωρείστε αυτό το δίσκο, σαν μια μουσική ταινία μικρού μήκους. Ένα μπερδεμένο όνειρο, όπου αναπόφευκτα, διαπλέκονται όλα. Παλιά τραγούδια, καινούρια τραγούδια και μουσικές,

όλα μαζί, σαν μια ωδή του υποσυνείδητου, που πλέκει το παρελθόν και το παρόν όπως αυτό διαλέγει και αποφασίζει. Ερήμην μας. Ένα μουσικό παραμύθι για μεγάλους. Ένα πολύχρωμο, φωτεινό «Trip», όπως το ομώνυμο κλαμπάκι του ΄70 στην Πλάκα, που έμπαινες μπουσουλώντας και έφευγες πετώντας ή μερικές φορές… το εντελώς αντίθετο".

Οι Αδελφοί Κατσιμίχα θα ταξιδέψουν κι αυτό το καλοκαίρι έχοντας στις αποσκευές τους και τον καινούριο τους δίσκο, και με αφετηρία τη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά την Τετάρτη 20 Ιουνίου και στη συνέχεια τη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τετάρτη 11 Ιουλίου θα ξεκινήσουν μία περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος (που σύντομα θα ανακοινωθούν).

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα