2ος Έκτακτος Διαγωνισμός (GOTY)

Όπως σας υποσχεθήκαμε το Gameside.gr θα πραγματοποιεί έκτακτους διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια των γιορτών, στους οποίους οι αναγνώστες μας θα κερδίζουν παιχνίδια για όλες τις οικιακές κονσόλες. Ο δεύτερος έκτακτος διαγωνισμός έφτασε λοιπόν και αφορά τους κατόχους όλων των κονσολών!!Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε αυτό το thread στο forum μας και να ψηφίσετε το Παιχνίδι της Χρονιάς, αφήνοντας και σχόλιο στο thread για ποια κονσόλα επιθυμούν να ναι το δώρο τους !. Οι υποψηφιότητες είναι δέκα και έχετε δικαίωμα μόνο μίας ψήφου.

Τέσσερις νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν και τα δώρα θα είναι τέσσερα παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη του Gameside.gr για όλες τις οικιακές κονσόλες (wii,xbox360,ps3), ένα για κάθε νικητή. Ο διαγωνισμός θα ισχύσει έως την 23.59 της 07/01/2013 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επομένη 08/01/2013.

- Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του gameside και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.- Σε περίπτωση αποστολής του δώρου, τα μεταφορικά βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.- Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μέσα σε 5 ημέρες με τους admins(SpartacusGR, ZlaveGR) του Gameside, είτε μέσω pm είτε μέσω του [email protected] Με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται αυτόματα όλοι οι όροι του διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα.

2ος Έκτακτος Διαγωνισμός (GOTY)

Keywords
Τυχαία Θέματα