Cevat Yerli: Το Crysis 3 έτρεχε στο Wii U, ηταν πολύ κοντά στην κυκλοφορία

09:46 4/3/2013 - Πηγή: GameSide

Μέσα στο 2012, ακούστηκαν πολλές φήμες για το αν το Crysis 3 κυκλοφορούσε στη νεότερη κονσόλα της Nintendo, Wii U. Όλα έδειχναν πως θα κυκλοφορήσει, καθώς πολλά άτομα της Crytek μιλούσαν για τη σειρά Crysis και το Wii U, μέχρι που τον Ιανουάριο, ο CEΟ της Crytek Cevat Yerli,

αποκάλυψε πως τελικά δεν θα κυκλοφορήσει και οτι ηταν καθαρά θέμα της ΕΑ και Nintendo.

Φαίνεται πως οταν η EA και Nintendo προσπαθούσαν να συνεργαστούν για τη μεραφορά του τίτλου, η Crytek έκανε πολλά παραπάνω απο το απλά να μείνει στα λόγια. Στην πραγματικότητα, είχανε το Crysis 3 έτοιμο για κυκλοφορία και για το Wii U.

Όπως αποκαλύπτει και ο Yerli στο Venture Beat : “Είχαμε έτοιμο το Crysis 3 να τρέχει στο Wii U. Ήμασταν πολύ κοντά στην κυκλοφορία του. Όμως υπήρχε έλειψη υποστήριξης μεταξύ ΕΑ και Nintendo πάνω στο θέμα. Απο τη στιγμή που εμείς σαν εταιρία δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τον τίτλο μόνοι μας στο Wii U, μιας και δεν έχουμε τέτοια δικαιώματα, το Crysis 3 για Wii U έπρεπε να ακυρωθεί.”

Πραγματικά κρίμα που η συγκεκριμένη έκδοση ακυρώθηκε. Πολλοί κάτοχοι Wii U θα είχαν ένα απο τα ομορφότερα παιχνίδια διαθέσιμα, και σίγουρα θα ηταν η ομορφότερη έκδοση κονσόλας του συγκεκριμένοι τίτλου, αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Διαβάστε το review μας για το Crysis 3 εδώ.

Cevat Yerli: Το Crysis 3 έτρεχε στο Wii U, ηταν πολύ κοντά στην κυκλοφορία

Keywords
Τυχαία Θέματα