[Infographic] Πόσο καλά κάνει τη δουλειά της η… Siri;

Κακά τα ψέματα, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το iPhone 4S, η καινοτομία που είχε ακουστεί περισσότερο για τη νέα συσκευή της Apple ήταν η φωνητική αναγνώριση με το όνομα Siri.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας, αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να εκτελέσει φωνητικές εντολές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας (όσο αυτό είναι δυναόν) παρά μόνο τη φωνή μας.
Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν

ήταν αρκετά, καθώς η διάσημη, πλέον, Siri μπορούσε να καταλάβει κυρίως ανθρώπους που μιλάνε πολύ καλά αγγλικά ενώ ο χώρος δράσης της δεν έβγαινε από τα σύνορα της Αμερικής και μετά από update μπόρεσε να δώσει καλύτερες απαντήσεις για τον καιρό και την ώρα στον Καναδά.
Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που διαμαρτύρονται ότι η Siri είναι μια εφαρμογή που θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.Για αυτό το λόγο, το εκπαιδευτικό portal OnlineDegrees.com ξεκίνησε μια έρευνα για να δείξει κατά πόσο ισχύουν τα παράπονα.Μέσα από μια μεγάλη πηγή στοιχείων, μας ενημερώνει ότι περίπου το 87% των χρηστών iPhone 4S μιλούν μια,τουλάχιστον, φορά το μήνα  με την Siri με το 55% να λέει ότι είναι ικανοποιημένο από αυτή τη λειτουργία.
Τέλος, οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτή μόνο για αναζήτηση στο διαδίκτυο.

[Infographic] Πόσο καλά κάνει τη δουλειά της η… Siri;

Keywords
Τυχαία Θέματα