Nintendo Direct: τα κυριότερα σημεία σχετικά με το Wii U

12:51 4/6/2012 - Πηγή: GameSide

Παρουσίαση του Wii U Gamepad και του Wii U: Pro Controller

Λίγες ώρες νωρίτερα από την conference της Nintendo στην Ε3 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ο πρόεδρος της εταιρείας Satoru Iwata,

παρουσίασε μερικά από τα χαρακτηριστικά του Wii U, το Wii U Gamepad, καθώς και ένα νέο χειριστήριο, το Wii U: Pro Controller, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του CCPro.

Σχετικά με το Wii U: Pro Controller, ο πρόεδρος της Nintendo δεν είπε πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι  εξήγησε ότι είναι “ειδικό” για multiplatform games. Εμείς να σημειώσουμε ότι όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, μοιάζει εκπληκικά στο χειριστήριο του Xbox 360:

Ο Satoru Iwata στη σνέχεια παρουσίασε κάποιες από τις δυνατότητες του Wii U και του Wii U Gamepad:

- Με το Wii U Gamepad, μπορούμε να ελέγχουμε το Wii U χωρίς να έχουμε εικόνα στην τηλεόραση, αλλά και να το χρησιμοποιούμε και σαν τηλεχειρηστήριο της  TV μας.

- Το Wii U θα συνεργάζεται με όλα τα παλιά χειριστήρια του Wii.

- Δυνατότητα να κάνουμε pause στο gameplay και να χρησιμοποιούμε τις online και social media υπηρεσίες της κονσόλας.

- Video Chat με τη χρήση του Wii U Gamepad.

- Δυνατότητα αποστολής και λήψης text μηνυμάτων και δυνατότητα επικοινωνίας ακόμα και με χρήστες που είναι offline, μέσω εφαρμογής σε κάποιο smartphone.

- Παρουσιάστηκε το Miiverse, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του Mii Plaza. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Miiverse κατά τη διάρκεια που θα παίζουμε κάποιο παιχνίδι, θα τραβάμε screenshots από τα παιχνίδια, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτό από το 3DS, από το PC και από οποιοδήποτε κινητό έχει πρόσβαση στο internet, ενώ θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και χωρίς την TV.

- Internet Browser με δυνατότητα σερφαρίσματος στο internet και από το Wii U Gamepad και από την TV.

Από την παρουσίαση αυτή είδαμε ότι η Nintendo έχει δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στην κοινωνική δικτύωση της νέας της κονσόλας, με τους τρόπους που είδαμε.

Αναλυτικά το video ης παρουσίασης:

Screenshots:

[Show as slideshow]

Nintendo Direct: τα κυριότερα σημεία σχετικά με το Wii U

Keywords
Τυχαία Θέματα