Samsung Galaxy S III mini;

Έρχεται με διαγώνιο 4 ίντσες.

Σας φαίνεται μεγάλο το Galaxy S3; Θα το αγοράζατε αν ήταν πιο… “μαζεμένο”; Αν ναι, τότε μάλλον σας έχουμε καλά νέα καθώς κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε η Samsung στην Κορέα, επιβεβαιώνει την άμεση κυκλοφορία του Galaxy S3

mini στην Ευρώπη. Προς το παρόν δεν ξέρουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του ή για το πότε θα κυκλοφορήσει καθώς ο JK Shin, επικεφαλής της Samsung Mobile Communciations δεν έδωσε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την συσκευή, αλλά υποψιαζόμαστε ότι η κύρια διαφορά από τον μεγάλο του “αδερφό” θα είναι η διαγώνιος της οθόνης. Κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε, βέβαια, τις επόμενες ημέρες. Ο Shin μίλησε για την απόφαση της Samsung να καλύψει μία ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σε 4 ιντσών συσκευές, ειδικά στην Ευρώπη, γιαυτό και η αναφορά μας έχει να κάνει στην διαγώνιο η οποία λογικά θα αγγίζει τις 4 ίντσες.
Οι λόγοι για τους οποίους προχωράει σε μία τέτοια κίνηση η Samsung και μάλιστα τόσο σύντομα είναι πολλοί. Λογικό είναι να θέλει να παρουσιάσει μία φθηνότερη συσκευή στην μεσαία κατηγορία η οποία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Άλλοι λένε για να προλάβει την ανακοίνωση της Apple για  το iPad Mini. Ό, τι και αν ισχύει, είναι καλό να υπάρχουν επιλογές για όλον τον κόσμο και για όλες τις κατηγορίες.

Samsung Galaxy S III mini;

Keywords
Τυχαία Θέματα