To Big Buck Bunny κάνει άλμα στο Nintendo Video

14:00 2/5/2012 - Πηγή: GameSide

Το πρώτο δείγμα της αποκλειστικής συνεργασίας ανάμεσα στην Blender Foundation και τη Nintendo πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου.

Η συναρπαστική ταινία Big Buck Bunny έρχεται στο Nintendo Video ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με την βραβευμένη Blender Foundation, τον

οργανισμό πίσω από τα γυρίσματα του open source 3D content. Οι Ευρωπαίοι θεατές θα μπορούν να δουν την ταινία σε stereo 3D όταν κυκλοφορήσει σε τρεις mini-δόσεις για στο Nintendo Video ξεκινώντας από τις 2 Μαΐου.

Ο Big Buck Bunny είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της Blender Foundation. Η ταινία εξιστορεί τις περιπέτειες του αξιολάτρευτου λαγού καθώς ζητά εκδίκηση από ένα τρίο σκανδαλιάρικων πλασμάτων του δάσους που έχουν διαταράξει την ήρεμη και ειρηνική καθημερινότητά του. Η δεκάλεπτη ταινία είναι εμπνευσμένη από τα καλύτερα παραδοσιακά cartoon και ενσωματώνει τις συναρπαστικές και πιο ενδιαφέρουσες πλοκές των προκατόχων της.

Η ταινία αναβαθμίζεται σε στερεοσκοπικό 3D από το Studio Lumikuu στη Φιλανδία, σε συνεργασία με την the Blender Foundation. Το Big Buck Bunny έχει μέχρι στιγμής εκατομμύρια online views από την κυκλοφορία του το 2008 – η δημοτικότητά του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις λεπτομερείς εικόνες και στην κωμική πλοκή και χαρακτήρες. Επίσης έχει δεχθεί ένθερμη υποδοχή από την τεράστια Blender 3D κοινότητα η οποία ανέρχεται περίπου στις 300.000.

Ο Laurent Fischer, managing director of PR and marketing της Nintendo of Europe, είπε: «Είμαστε περήφανοι να δουλεύουμε με την Blender Foundation για να φέρουμε τις περιπέτειες του Big Buck Bunny σε εσάς ως περιεχόμενο του Nintendo Video. Η τεχνολογία του στερεοσκοπικού 3D βοηθά πραγματικά να έρθουν οι χαρακτήρες στην ζωή μέσα από την οθόνη. Σιγουρευτείτε ότι συνεχίζετε να ελέγχετε το Nintendo Video στο Nintendo 3DS σας για περισσότερα επεισόδια του Big Buck και των φίλων του.»

Ο Ton Roosendaal, Πρόεδρος του Blender foundation, είπε: «Ως ένας Nintendo και Zelda fan είμαι ενθουσιασμένος να βλέπω τη δουλειά μας να παίρνει ζωή στο Nintendo 3DS. Το Lumikuu έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Παρακολουθώντας τη σε 3D ήταν σαν να βλέπουμε την πρώτη μας ταινία για πρώτη φορά ξανά!»

Το πρώτο από τα τρία μέρη των επεισοδίων Big Buck Bunny 3D κυκλοφορεί στις 2 Μαΐου αποκλειστικά για το Nintendo Video!

Nintendo.gr

To Big Buck Bunny κάνει άλμα στο Nintendo Video

Keywords
Τυχαία Θέματα