To Rayman Legends δεν θα είναι αποκλειστικότητα του Wii U

09:42 8/2/2013 - Πηγή: GameSide

Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα πως το Rayman Legends, που αρχικά προοριζόταν αποκλειστικά για το Wii U, θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 3 και Xbox360. Eπίσης, στην ανακοίνωση η Ubisoft μας ενημέρωσε πως ο τίτλος θα καθυστερήσει και θα κυκλφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου, 2013. Αξίζει να αναφέρουμε πως αρχικά ηταν προγραματισμένο

να είναι launch title της κονσόλας.

Αυτό βέβαια, αν και είναι καλά νέα για fans της σειράς και κατόχους PS3/X360, είναι κακά νέα για τη Nintendo, καθώς η εταιρία με τη πρόσφατη κονσόλα της, προσπάθησε να βασιστεί στην υποστήριξη τρίτων για δημιουργία αποκλειστικών τίτλων για να υπάρχει ποικιλία και κάτι νέο για τους κατόχους της κονσόλας, καθώς περιμένουν για παιχνίδια όπως Pikmin 3, Zelda κλπ, όμως βλέπουμε πως οι εταιρίες αλλάζουν τα σχέδιά τους, προφανώς για να στοχεύσουν υψηλότερες πωλήσεις.

Τέλος, δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν άλλος ένας αποκλειστικός τίτλος της Ubisoft, ZombiU, γίνει διαθέσιμος και για άλλες πλατφόρμες, καθώς αρκετό καιρό πιο πριν ακούστηκαν φήμες πως θα κυκλοφορήσει και για PlayStation3 και Xbox360.

Ακολουθεί trailer απο την Ε3, όπου και ανακοινώθηκε ο τίτλος αρχικά.

To Rayman Legends δεν θα είναι αποκλειστικότητα του Wii U

Keywords
Τυχαία Θέματα