Ακονίστε τις δυνάμεις συγκέντρωσής σας με το Devilish Brain Training

12:26 2/2/2013 - Πηγή: GameSide

Η τεχνολογία του εικοστού πρώτου αιώνα δημιούργησε φαινομενικά άπειρες δυνατότητες για τους ανθρώπους ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι, αλλά καθώς είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα εργαλεία επικοινωνίας τους συνεχώς, μήπως με αυτό τον τρόπο το σύγχρονο μυαλό έχει εθιστεί σε μια υπερφόρτωση πληροφοριών; Το Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? το τρίτο παιχνίδι ενός franchise που έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη την Ευρώπη μέχρι σήμερα, σας θέτει

ένα σύγχρονο δίλημμα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού αποκλειστικά σε όλη την Ευρώπη για το Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL στις 12 Απριλίου 2013.

Η έρευνα* που ανατέθηκε από τη Nintendo of Europe και πραγματοποιήθηκε σε 6000 ευρωπαίους καταναλωτές σε έξι ευρωπαϊκές χώρες από την παγκόσμια εταιρεία έρευνας αγοράς «Ipsos», διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι λαμβάνουν κατά μέσο όρο 35 ηλεκτρονικά μηνύματα σε μια τυπική ημέρα, με το 49% των καταναλωτών να διευκρινίζουν ότι χρειάζεται να ασχοληθούν με πάρα πολλές πληροφορίες την ίδια στιγμή. Επιδεινώνοντας το πρόβλημα, το 77% των Ευρωπαίων αποδεικνύει μόνο κατά το ήμισυ ή λιγότερα από τα καθημερινά μηνύματα που λαμβάνουν, μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες μορφές επικοινωνίας διαδικτύου , είναι σημαντικά και χρήσιμα.

Με πολλούς καταναλωτές να δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε μια εποχή υπερφόρτωσης πληροφοριών, το Devilish Brain Training, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον νευροεπιστήμονα Δρ Ryuta Kawashima, έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τη φαιά ουσία σας, προσφέροντας μια σειρά από διασκεδαστικές ασκήσεις και minigames για να βοηθήσουν την εστίαση και τις ικανότητες συγκέντρωσης. Αυτό είναι σημαντικό, όταν το 53% των καταναλωτών δηλώνουν ότι θα ήθελαν να μπορούν να χειριστούν μεγάλο όγκο πληροφοριών πιο αποτελεσματικά στην καθημερινή τους ζωή.

Οι ασκήσεις και τα minigames στο Devilish Brain Training έχουν σχεδιαστεί για να παίζετε για λίγα λεπτά μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Συνεπώς, κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων εκπαίδευσης του εγκεφάλου σας από τον Dr Kawashima, θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε εάν οι ασκήσεις βοηθούν τη συγκέντρωσή σας κατά την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών.

Οι βασικές ασκήσεις στο Devilish Brain Training σας προκαλούν ιδιαίτερα να εστιάσετε την προσοχή σας και την βραχεία μνήμη σας. Για παράδειγμα, το Devilish Calculations σας προκαλεί να θυμηθείτε την απάντηση σε ένα προηγούμενο μαθηματικό πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα δίνετε προσοχή στο επόμενο. Οι ερωτήσεις έρχονται μαζικά και γρήγορα και θα πρέπει να συγκεντρωθείτε έντονα και ταυτόχρονα να θυμάστε συγκεκριμένες πληροφορίες για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα κάνετε λάθη.

Μια άλλα άσκηση είναι το Devilish Mice, στο οποίο θα πρέπει να εντοπίσετε ταυτόχρονα τις διαδρομές από διάφορα ποντίκια ενώ τα κυνηγούν γάτες. Ακούγεται εύκολο αλλά η άσκηση απαιτεί πολύ συγκέντρωση! Αν βρίσκετε κάποια από τις ασκήσεις πολύπλοκη και δεν τα πάτε καλά τότε αυτόματα ο βαθμός δυσκολίας θα προσαρμοστεί στις πρόσφατες επιδόσεις σας. Προσφέροντας μια δυνατή πρόκληση και προσαρμόζοντας την δυσκολία ανάλογα με την απόδοσή σας, το Devilish Brain Training θα σας ωθήσει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα σας βοηθήσει να ακονίσετε το μυαλό σας.

Το Devilish Brain Training συγκεντρώνει μια σύνθεση παιχνιδιών που είναι ήδη διαθέσιμα στο Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL. Είτε πρόκειται για εξάσκηση του μυαλού με το Dr Kawashima, είτε για εξέλιξη των καλλιτεχνικών σας δυνατοτήτων με το New Art Academy: Learn New Painting Techniques and Share Your Art, ή για επίλυση γρίφων με το Professor Layton and the Miracle Mask, η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo έχει αμέτρητα παιχνίδια που θα εξιτάρουν την φαντασία σας.

Το Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? είναι ένας συνδυασμός ασκήσεων σχεδιασμένων ειδικά για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της μοντέρνας καθημερινότητας όπως η υπερπληροφόρηση και να εξασκήσετε την δυνατότητα συγκέντρωσής σας. Ξεκινήστε την πνευματική σας προετοιμασία μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 12 Απριλίου, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL.

* Τα στοιχεία βασίζονται σε ένα δείγμα πληθυσμού 1000 ατόμων ηλικίας 16-75 ετών, ανά χώρα. Η online έρευνα διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ολλανδία, μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2012.

Ακονίστε τις δυνάμεις συγκέντρωσής σας με το Devilish Brain Training

Keywords
Τυχαία Θέματα