Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Wii U!

30 Νοεμβρίου κυκλοφοεί η νέα κονσοόλα της Nintendo!

Η Nintendo αποκάλυψε το στοιχείο που περίμεναν όλοι φανς της (και πιθανοί αγοραστές του Wii U), την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας της κονσόλας! Το Wii U, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου για την Ευρώπη, ενώ η Αμερική θα το έχει 12 μέρες νωρίτερα. Το next – gen μηχάνημα,

θα γίνει διαθέσιμο σε 2 πακέτα, στο Basic Set και το Deluxe Set. Στο 1ο, θά έχουμε την κονσόλα σε άσπρο χρώμα, ενώ στο 2ο σε μαύρο, ενώ προσφέρεται χώρος αποθήκευσης 32GB (εν αντιθέση με το ”απλό”, οπου εκεί είναι στα 8GB).

Όσον αφορά τις τιμές τώρα, η απλή έκδοση φημολογείτε ότι θα κοστολογιθεί στα 300 δολλάρια, ενώ η Deluxe 50 δολλάρια παραπάνω.

Τέλος, έχουμε σημαντικά νέα και από software πλευρά, καθώς η Activision ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Black ops 2 θα κυκλοφορήσει και στο Wii U (με full HD γραφικά). Πέρα από αυτό, είχαμε ανακοινώσεις των Monster Hunter 3, Skylanders Giants, James Bond Legends και Transformers Prime. Η μεγάλη, πάντως, ανκοίνωσε που μας επιφύλασσε η Nintendo, είναι όσον αφορά το Bayonneta 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U!

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Wii U!

Keywords
Τυχαία Θέματα