Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 αντίτυπα We Sing Encore για Wii!

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα από τα 10 αντίτυπα του We Sing Encore για το Wii,  προσφορά του GameSide.gr και της Nortec.

Ακόμη ένα διαγωνισμός από το GameSide.gr , αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Nortec σας προσφέρουμε 10 αντίτυπα We Sing Encore για Wii.

Αφιέρωμα όλης της σειράς παιχνιδιών We Sing μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι 20 ημέρες, λήγει στις  23.59 της 20/06/2012 ημέρα Σάββατο και oι νικητές θα μάθουν το όνομα τους μέσα απο αυτή την στήλη.

Όροι συμμετοχής:

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό γράφοντας την φράση “Δήλωση  Συμμετοχής“ στα σχόλια του παρόντος άρθρου.

Για να δηλωσετε συμμετοχή πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος του gameside.gr (εγγραφείτε εδώ) και να κάνετε τουλάχιστον ένα σχόλιο (εξαιρείται η δήλωση συμμετοχής) σε οποιοδήποτε θέμα/νέο/review αναρτάται στην κεντρική σελίδα του site. Κάθε σχόλιο σας θα θεωρείται ως μία συμμετοχή, οπότε όσο περισσότερα σχόλια αναρτάται στα θέματα μας καθημερινά, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε!

Mε την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όσους απο τους συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτούνται και αναγράφονται παραπάνω (εγγραφή, σχόλια).

- Από τον διαγώνισμο εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του gameside και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.- Σε περίπτωση αποστολής του δώρου, τα μεταφορικά βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.- Με την ανακοινώση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μεσα σε 5 ημέρες με τους admin του Gameside.- Με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται αυτόματα όλοι οι όροι του διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 αντίτυπα We Sing Encore για Wii!

Keywords
Τυχαία Θέματα