Διαμάχη της Apple με την Samsung για να σταματήσει η κυκλοφορία του Galaxy S3 στις Η.Π.Α

15:35 9/6/2012 - Πηγή: GameSide

Οι δύο εταιρίες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στα δικαστήρια πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος είναι διάφορες πατέντες που κατοχυρώνονται από τις εταιρίες και έχουν να κάνουν με λειτουργίες των συσκευών, ακόμα και με τεχνικά χαρακτηριστικά  και δεν μπορεί κάποια άλλη εταιρία να τα χρησιμοποιήσει από τη στιγμή που έχει κατοχυρωθεί η πατέντα.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το site FOSS Patents, η Apple προσπαθεί να σταματήσει την κυκλοφορία της νέας συσκευής της Samsung,

Galaxy S III στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς όπως ισχυρίζεται ο αμερικανικός κολοσσός, το νέο προϊόν της Samsung παραβιάζει δύο πατέντες της Apple που σχετίζονται με λειτουργίες του iOS.
Πιο συγκεκριμένα, οι ευρεσιτεχνίες που παραβιάζονται είναι η λειτουργία S-Voice η οποία, σύμφωνα πάντα με την Apple, είναι ίδια με το Siri που ξέρουμε στο iPhone 4S.Ενώ η δεύτερη πατέντα έχει να κάνει με τους data derectors.
Ένα e-mail στάλθηκε στο CNET από εκπρόσωπο της Apple σχετικά με την υπόθεση και αναφέρονται σε αυτό τα εξής:  «Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία προϊόντα της Samsung μοιάζουν αρκετά με το iPhone και iPad, από το εξωτερικό σχήμα μέχρι το User Interface, ακόμη και στο κουτί της συσκευασίας. Αυτό το είδος της αντιγραφής είναι λάθος και πρέπει να προστατευθεί η πνευματική ιδιοκτησία της Apple, όταν άλλες εταιρείες κλέβουν τις ιδέες μας»

Διαμάχη της Apple με την Samsung για να σταματήσει η κυκλοφορία του Galaxy S3 στις Η.Π.Α

Keywords
Τυχαία Θέματα