Διάθεσιμο το Demo του Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

στο PlayStation®Network (PSN)

H Disney Interactive ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα του πολυαναμενόμενου “Disney Epic Mickey 2: The Power of Two” για download μέσα από το PlayStation®Network.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου για PS3, 360, PC, Wii, WiiU,3DS και Mac.

Ακολουθούν

πληροφόρίες σχετικά με το παιχνίδι που είχαμε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν και σχετικό trailer:

“Στο Epic Mickey 2: The Power of Two της Disney οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ώς τον διάσημο Mickey Mouse και για πρώτη φορά ως τον Oswald the Lucky Rabbit.

To παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και για Wii,  κάνοντας εξαιρετική δουλειά στα γραφικά όπως θα δείτε παρακάτω στα screenshots, αλλά και για PC, Mac, Xbox 360 και Playstation 3, με πλήρη υποστήριξη του Playstation Move.

O Mickey και ο Oswald the Lucky Rabbit θα ενώσουν τις δυνάμεις και θα αποτελέσουν πραγματικούς συνεργάτες  για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες μίας μοναδικής περιπέτειας. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό co-op play από τον Warren Spector οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικές προκλήσεις με σκοπό να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες και τις πτυχές της ιστορίας, με κάθε ενέργειά τους να έχει επίπτωση σε αυτή.

Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί του, το Epic Mickey 2: The Power of Two είναι το πρώτο βιντεοπαιχνίδι που μπορεί να περιγραφεί ως Musical καθώς σε μερικά σημεία οι ήρωες του παιχνιδιού θα κληθούν να εκφράσουν τις καταστάσεις που βιώνουν μέσω του τραγουδιού.“

Διάθεσιμο το Demo του Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

Keywords
Τυχαία Θέματα