iPad Mini μέσα στον Οκτώβριο;

Θα δούμε άραγε το “μικρό” iPad σε λίγες μέρες;

Η αλήθεια είναι με την παρουσίαση του νέου iPhone, iPod nano και iPod Touch, οι φήμες είχαν σταματήσει για λίγο να μας κατακλύζουν σχετικά με την εμφάνιση και την παρουσίαση του iPad Mini.

Πρόσφατα, όμως, ένας επενδυτής της Apple ο οποίος δεν θέλει να φανερώσει την ταυτότητά του, όπως είναι λογικό, πέταξε… βόμβα αποκαλύπτοντας στο περιοδικό Fortune την ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPad Mini. Αυτό που αναφέρει είναι ότι οι προσκλήσεις για το καθιερωμένο event της Apple, αναμένεται να σταλούν στον τύπο στις 10 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τόσα χρόνια από την Apple, αν οι προσκλήσεις σταλούν στις 10 του μήνα, η παρουσίαση θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Δηλαδή την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου  και η νέα συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Όπως είναι φυσικό η Apple δεν επιβεβαιώνει αυτούς τους ισχυρισμούς και δεν σχολίασε τις πληροφορίες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε.
Να σας θυμίσουμε μερικές από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς. Το νέο μικρότερο iPad θα έχει μικρότερη οθόνη (7.8 ιντσών), το νέο Lightning connector που χρησιμοποιεί και το νέο iPhone και η τιμή του αναμένεται να είναι χαμηλότερη από αυτή του iPad, όπως είναι λογικό.

iPad Mini μέσα στον Οκτώβριο;

Keywords
Τυχαία Θέματα