Παρουσιάστηκαν τα Sony Xperia T, V και J στην IFA Berlin

.H Sony στα πλαίσια της IFA 2012 ανακοίνωσε 3 νέα μοντέλα της σειράς Xperia.

Η Internationale Funkausstellung Berlin (ΙFA) ξεκινάει επισήμως σήμερα (σ.σ. 31/8) όπου αναμένουμε πολλές παρουσιάσεις νέων συσκευών από τις εταιρίες.
Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της έκθεσης η Sony

παρουσίασε, εκτός των άλλων, τρεις νέες συσκευές εκ των οποίων η μία είναι η νέα ναυαρχίδα της.
Συγκεκριμένα, τα smartphones που παρουσίασε αναλυτικά είναι τα T, V και J.

Xperia T.
Όπως είπαμε, το “δυνατότερο” κινητό της εταιρίας με οθόνη  4,6 ίντσες ανάλυσης HD τεχνολογίας Reality Display Mobile BRAVIA Engine και κάμερα στα 13mp η οποία διαθέτει και τεχνολογία «sleep to snap», κάτι που κάνει τις λήψεις φωτογραφιών απίστευτα γρήγορες. Στα του επεξεργαστή, “φοράει” τον πολύ δυνατό dual-core Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1.5GHz με τσιπ επεξεργασία γραφικών στοιχείων Adreno 225. Η μνήμη RAM ανέρχεται στο 1GB και έχει αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB τον οποίο μπορούμε εύκολα να επεκτείνουμε έως 32GB μέσω microSD. Ο τομέας της διασύνδεσης με άλλες συσκευές είναι αρκετά ικανοποιητικός, αφού βρίσκουμε WiFi, Bluetooth, NFC, MHL, GPS.Η μπαταρία που επέλεξε η Sony είναι στα 1850mah με αυτονομία 7 ωρών για ομιλία ή 450 ωρών για κατάσταση αναμονής και θα “τρέχει” Android 4.0.4 ICS. Το πάχος του αγγίζει τα 9.35 χιλιοστά και το βάρος τα 130 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με την εταιρία θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων εβδομάδων σε όλο τον κόσμο στα εξής χρώματα: Ασημί, λευκό και μαύρο.

Xperia V
 Το συγκεκριμένο κινητό εκτός των πολύ δυνατών χαρακτηριστικών του (λίγο κατώτερα από το T) που θα δείτε συνεχίζοντας να διαβάζετε το άρθρο, είναι μία συσκευή “ειδικών συνθηκών” θα την χαρακτηρίζαμε και θα καταλάβετε το γιατί.
Η Sony μας ενημέρωσε ότι είναι αρκετά ανθεκτικό και αδιάβροχο καθώς φέρει πιστοποίηση θωρακισμένη κατασκευής IP55/57+. Η οθόνη του είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις των μεγάλων και απολαυστικών οθονών αφού είναι στις 4,3 ίντσες (σ.σ. ίδιες ίντσες με το γνωστό μας Xperia S) και ανάλυσης 720p τεχνολογίας Reality Display Mobile BRAVIA Engine. Οπίσθια κάμερα 13MP, διπύρηνος επεξεργαστής 1.5GHz και μνήμη RAM 1GB. Όπως και στο Τ οι τρόποι διασύνδεσης είναι πολλοί: WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 4G LTE, MHL ενώ έχει και τεχνολογία ήχου Clear audio+. Είναι πιο παχύ από τον… μεγάλο του αδερφό, αφού το πάχος του ανέρχεται στα 10 χιλιοστά, πράγμα που θεωρούμε φυσικό λόγω του πιο “σκληροτράχηλου” χαρακτήρα του. Τέλος, θα κυκλοφορήσει και αυτό με την έκδοση 4.0.4 ICS.
Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 3 χρώματα: μαύρο χρώμα, ροζ και λευκό, με επίσημη διάθεσή του κατά το 4ο τρίμηνο του 2012.

Xperia J
Για το τέλος αφήσαμε το μικρότερο αδερφάκι από τα τρία. Το κινητό αυτό ίσως σας φαίνεται γνωστό καθώς σας το είχαμε ξαναδείξει. Ένα κινητό που θεωρούμε ιδανικό για κάποιον που δεν θέλει να σπαταλήσει  μια μικρή περιουσία για μία νέα συσκευή.
Με οθόνη 4 ιντσών FWVGA (480 x 854), μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1GHz, RAM 512MB, κάμερα 5MP

Keywords
Τυχαία Θέματα