Πιο ασφαλές το πορνό από…τη θρησκεία

09:30 9/5/2012 - Πηγή: GameSide

Ναι,φίλε αναγνώστη,και εγώ είμαι της άποψης ότι το να κυκλοφορείς σε… “παράνομα” και “αμαρτωλά” μονοπάτια στο internet ελλοχεύει κινδύνους.

Η εταιρία Symantec έχει άλλη άποψη όμως!Καθώς με την τελευταία αναφορά της για την ασφάλεια στο διαδίκτυο (Internet Security Threat Report) υποστηρίζει ότι τα sites με θέματα πολιτικής ή θρησκείας είναι πιο επικίνδυνα από ότι είναι τα sites

πορνογραφικού περιεχομένου!Το  ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι οι ιστότοποι με πορνό δεν είναι καν στην πρώτη πεντάδα των πιο μολυσμένων.
Σύμφωνα με την εταιρία,στα θρησκευτικά sites “κρύβονται” κατά μέσο όρο,τρεις φορές περισσότερες απειλές για να κολλήσει ιό ο υπολογιστής από αυτά που φιλοξενούν ροζ βίντεο.
Η αιτιολογία της εταιρίας είναι ότι οι ιδιοκτήτες των “ροζ” sites έχουν πολύ περισσότερα κέρδη από τις υπηρεσίες που προσφέρουν άρα έχουν και συμφέρον να κρατούν ικανοποιημένους τους επισκέπτες.Εκτός αυτού,οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν ότι οι ιστότοποι με θρησκευτικό περιεχόμενο είναι πιο ασφαλείς και έτσι είναι λογικό να πέφτουν πιο εύκολα θύματα κακόβουλων λογισμικών.

Για αυτό να προσέχετε που σερφάρετε ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιτικής αναδιοργάνωσης.

Πιο ασφαλές το πορνό από…τη θρησκεία

Keywords
Τυχαία Θέματα