Προσεχώς, σε ένα κινηματογράφο κοντά σας….

10:45 6/9/2012 - Πηγή: GameSide

Μια ματιά στις καινούργιες ταινίες της εβδομάδας και τα trailers για επερχόμενες ταινίες…

The Bourne Legacy

Μπορεί στις ΗΠΑ να προβάλλεται από της 30 Ιουλίου και να έχει σπάσει ήδη τα ταμεία αλλά στην Ελλάδα αυτή η κατασκοπευτική περιπέτεια αρχίζει να προβάλλεται από της 6 Σεπτεμβρίου… Το θέμα είναι ότι με τον Jeremy Renner στον ρολό του Aaron Cross

η μυθολογία του Bourne ,βασισμένη στα βιβλία του  Robert Ludlum, συνεχίζει να απασχολεί το κινηματογραφικό κοινό ευχαρίστα.

 

Προβάλλεται από την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου

Taken 2

Η ‘’Αρπαγή’’ ήταν μια ταινία έκπληξη που καθιέρωσε τον Liam Neeson ως έναν action hero που δεν περίμενε κανείς! Χαρακτηριστικό δείγμα γρήγορης περιπέτειας του Luc Besson που πλέον περιμένει να επαναλάβει την επιτυχία του χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή, με τον Neeson ξανά πρωταγωνιστή και τον Olivier Megaton (Colombiana) στη θέση του σκηνοθέτη…

Θα προβληθεί από τις 11 Οκτωβρίου

 

The Master

 Η ταινία έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές στο φεστιβάλ της Βενετίας όπου προβλήθηκε. Με πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και τον Philip Seymour Hoffman, το φιλμ αφηγείται την προσπάθεια ενός βετεράνου να βρει σκοπό στην ζωή του και την συνάντηση του με ένα πρόσωπο που μπορεί να τον βοηθήσει.

Προβάλλεται ήδη στην Βενετία αλλά η Ελληνική πρεμιέρα είναι άγνωστη

Passion

Ο Brian de Palma επιστρέφει μετά την ‘’Μαύρη Νταλια’’ σκηνοθετώντας άλλο ένα θρίλερ με πρωταγωνίστριες την Rachel McAdams και την  Noomi Rapace, αυτή την φορά.  Η ιστορία έχει να κάνει με την εκδίκηση που επιζητά μια νεαρή επιχειρηματίας όταν η μέντορας και αφεντικό της , της κλέβει μια ιδέα.

Προβάλλεται ήδη στην Βενετία αλλά η Ελληνική πρεμιέρα είναι άγνωστη

 

Προσεχώς, σε ένα κινηματογράφο κοντά σας….

Keywords
Τυχαία Θέματα