Apple και Samsung πρώτες στις πωλήσεις smartphones στον κόσμο για το Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν τον περασμένο μήνα, το iPhone 5S της Apple ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone στις ΗΠΑ κατά το μήνα Σεπτέμβριο, εκθρονίζοντας το Samsung Galaxy S4 (το οποίο κατείχε την πρώτη θέση για αρκετούς μήνες πριν από αυτό).

Τώρα σύμφωνα

με την εταιρία έρευνας αγοράς Counterpoint από το Χονγκ Κονγκ, το iPhone 5S πούλησε τις περισσότερες συσκευές παγκοσμίως, με το Galaxy S4 να βρίσκετε στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση είναι το iPhone της Apple 5 (ναι το μοντέλο κυκλοφόρησε το 2012), ενώ η τέταρτη θέση ανήκει στο iPhone 5C, το πρώτο smartphone της Apple που απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν πιο προσιτές συσκευές , που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το 5S.

Τα Samsung κινητά τηλέφωνα καταλαμβάνουν τις υπόλοιπες κορυφαίες 10 θέσεις, με την ακόλουθη σειρά Galaxy S III, Galaxy Note II , Galaxy S III Mini, Galaxy S4 Mini, το Galaxy Note 3 και Galaxy S Duos. Στην πραγματικότητα, η Samsung κατέχει το 60 % της top 20 λίστας και το 50 % των 100 κορυφαίων της λίστας.

Η Huawei και η Nokia βρίσκονται στο top 20 με μοντέλα όπως το Ascend P6 και το Lumia 520, αντίστοιχα. Άλλοι σημαντικοί κατασκευαστές smartphone όπως η LG, η Sony, η ZTE δεν αναφέρονται.

Πηγή : unwiredview.com

Keywords
Τυχαία Θέματα